VALMISTAMINEN
TARPEITTENNE MUKAISESTI

TUOTTEEMME

HYDRAULISET SYLINTERIT JA APPLIKAATIOT

Olemme erikoistuneet räätälöityjen hydraulisylinterien valmistuksseen ajoneuvoihin ja erikoiskoneisiin, teollisuustuotantokoneisiin ja merellisiin käyttötarkoituksiin. Tämän lisäksi suunnittelemme, valmistamme ja asennamme osia hydraulisiin applikaatioihin. Uusien hydraulisylinterin yksikkö- ja sarjavalmistuksen lisäksi, kunnostamme ja huollamme myös kuluneita hydraulisylinteritä.

Jokaisella käyttöalueella on omat vaatimuksensa. Työskentelemme tiiviisti yhdessä asiakkaidemme kanssa kehittääksemme hydraulisylintereitä jokaisen asiakkaan ainutlaatuiseen tarpeeseen. Hydraulisylinterimme valmistetaan osittain tai kokonaan teräksestä, haponkestävästä materiaalista tai alumiinista. Männänvarsia voidaan valmistaa eri materiaaleista ja erilaisilla pintakäsittelyvaihtoehdoilla.

 • Ajoneuvot
  Valmistamme asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöidyt hydraulisylinterit työkoneisiin, erikoiskoneisiin sekä nostureihin.
 • Teollisuussylinterit
  Vaativissa teollisuusolosuhteissa tarvitaan usein erikoissylintereitä. Sen lisäksi asetetaan jatkuvalle suorituskyvylle korkeat vaatimukset.
 • Sylinterit vene- ja laivateollisuuden tarpeisiin
  Vaativia meriympäristöjä varten valmistamme hydraulisylintereitä haponkestävästä teräksestä tai alumiinista, asiakkaan tarpeiden ja käyttötarkoituksen mukaan.
 • Hydrauliset yksiköt
  Hydraulisylinterien lisäksi valmistamme räätälöityjä hydraulisia applikaatioita asiakkaan tarpeiden mukaan.
 • Huolto ja korjaus
  Hydraulisylinterien ennakkohuolto ja ennaltaehkäisevä kunnossapito muodostaa kasvavan osan toiminnastamme ja onkin asiakkaillemme tärkeää tuotannon korkealaatuisen toiminnan varmistamiseksi ja tuotannon katkosten estämiseksi. Vahvan osaamisemme perusteellä pystymme suorittaamaan myös sylinterien vaativimpia huoltoja ja korjauksia.

Hydraulisylinterimme sopivat kaikkein haastavimpiin ja vaativimpiin käyttöolosuhteisiin. Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme ja yhdessä löydämme sopivimman ratkaisun.