ASIAKASLÄHEISYYS JA
LAATU KAIKESSA

Tobias, huolto ja korjaukset
MEISTÄ

ASIAKASLÄHTÖISYYS

Asiakaslähtöisyys on aina ollut meille tärkeä. Vahvuutemme on räätälöityjen hydraulisylinterien valmistus, sekä 40 vuoden kokemus ja osaaminen, joka on kerätty asiakkaidemme kanssa vuosien aikana. Valikoimamme koostuu omista vakiokomponenteista ja räätälöidään asiakkaiden ainutlaatuisen tarpeen ja käyttötarkoituksen mukaisesti.

Yhtiömme peruspilari on asiakaslähtöisyys. Tuotamme sellaista laatua josta voimme itse olla ylpeitä. Arvostamme ammattimaista, korkealaatuista työtä, sovittujen toimitusaikojen noudattamista ja täytämme velvollisuutemme ja lupauksemme niin asiakkaita, henkilöstöä, kuin yhteistyökumppaneitamme kohtaan.

 

Olemme erikoistuneet räätälöityjen hydraulisylinterien valmistukseen ajoneuvoihin ja erikoiskoneisiin, teollisuustuotantokoneisiin ja merellisiin käyttötarkoituksiin. Tämän lisäksi suunnittelemme, valmistamme ja asennamme osia hydraulisiin applikaatioihin. Uusien hydraulisylinterin yksikkö- ja sarjavalmistuksen lisäksi, kunnostamme, korjaamme ja huollamme myös kuluneita hydraulisylinteritä.

Kaikki hydraulisylinterit valmistetaan tuotantolaitoksellamme Pietarsaaressa. Tuloksena määrätietoisen työn ja asiakkaiden kanssa tehdyn jatkuvan kehityksen ansiosta löytyy hydraulisylinterejämmemme tänään haastavista olosuhteista missä vaatimukset ovat korkeat.