KUNDFOKUS OCH KVALITET
I ALLT VI GÖR

Tobias, underhåll och reparationer.
Om oss

Kundfokus

För oss har kundfokus alltid varit viktigt. Vår styrka är kundanpassade hydraulcylindrar och den erfarenhet och kunskap vi byggt upp tillsammans med våra kunder i över 40 år. Våra produkter bygger i stor utsträckning på våra egna standardkomponenter och anpassas enligt våra kunders unika behov med ändamålsenligt materialval, funktion och utformning för varje specifika användningsområde.

About us - Martekons

Den relation vi bygger med våra kunder är grunden som Martekons står på. Vi levererar sådan kvalitet vi själva kan vara stolta över och värdesätter professionellt arbete, hög kvalitet och överenskomna leveranstider.

 

Vi levererar kundanpassade hydraulcylindrar för fordon och entreprenadmaskiner, samt för industriella och marina applikationer. Därtill erbjuder vi montering av hydrauliska applikationer. Vi fokuserar främst på nytillverkning med stycke- och serietillverkning, men erbjuder även reparationer och förebyggande service med genomgång av hydraulcylindrar.

about - Martekons.fi

Alla våra hydraulcylindrar konstrueras och tillverkas i vår produktionsanläggning i Jakobstad. Tack vare målmedvetet arbete under många år tillsammans med våra kunder och kontinuerlig utveckling finns våra hydraulcylindrar idag där kraven är höga och förhållandena är utmanande.